LAC. Laboratori Arts Contemplatives

  • Festival
· 23/06/2024

A Rite of Summer 2024

Festival d'Arts Contemplatives

La segona edició de Rite of Summer s’està coent i ja tenim els noms confirmats d’artistes de diferents disciplines, d’arreu del món i també del país, que ens acompanyaran durant la víspera i la nit de Sant Joan.

Eivind Aarset, Jan Bang, Claudia Baulies, Nik Bärtsch, Lucía Fumero, Shai Maestro, Clara Peya, Pablo Rosal, Kris Tena, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, Emma Villavecchia, Max Villavecchia.

Amb una programació musical actual, oberta i experimental de la mà de grans referents al panorama del jazz contemporani i de músiques improvisades a nivell europeu. També comptarem amb una obra teatral que reflexiona sobre la vinculació entre l’art i la política i una peça sobre l’art contemplatiu que aglutina poetes, músics i una ballarina. Els participants podran seguir un circuit orientat a aplicar la mirada contemplativa durant tot el dia mitjançant propostes de reflexió i recursos textuals i audiovisuals; o bé podran gaudir de l’experiència seguint el seu propi ritme i enfocament.

A la nit més curta de l’any proposem una experiència que dilatarà la temporalitat. A la nit més sorollosa de l’ any proposem el silenci d’un paratge natural extraordinari. A la nit més desenfrenada de l’any proposem l’embriaguesa de tots els sentits.