LAC. Laboratori Arts Contemplatives

· 30/04/2024

Shai Maestro & Lau Noah LIVE for LAC

Després d’una setmana de residències al LAC, en què el Shai Maestro i la Lau Noah els dos músics havien estat treballant en temes antics i noves composicions, van oferir un concert inolvidable al Jamboree. Una experiència màgica per a les persones que ho van testimoniar, i que compartim amb aquesta gravació.

Després d’una setmana de residències al LAC, en què el Shai Maestro i la Lau Noah els dos músics havien estat treballant en temes antics i noves composicions, van oferir un concert inolvidable al Jamboree. Una experiència màgica per a les persones que ho van testimoniar, i que compartim amb aquesta gravació. En Shai Maestro és un dels pianistes amb més talent de la seva generació. Avui en dia és una de les figures cabdals del panorama de les musiques improvisades, com també un dels representants més joves de la discogràfica d’ECM, garantia indiscutible que Shai Maestro representa ja una figura crucial en el món de la música contemporània internacional.

La Lau Noah ha aconseguit el reconeixement internacional per la seva manera única de tocar la guitarra i cantar simultàniament, en un virtuós contrapunt. Noah es va convertir en la primera artista catalana a actuar en un Tiny Desk Concert. Al 2024 va publicar l’àlbum “A dos”, amb una molt bona acollida per part del públic i la crítica i amb col·laboracions d’artistes com Sílvia Pérez Cruz, Jacob Collier o Salvador Sobral.