LAC. Laboratori Arts Contemplatives

  · 12/07/2023

  Refugi de creació

  ¿Vols fer una residència de creació (música, arts escèniques, dansa, fotografia o arts gràfiques) amb nosaltres? Parla’ns una mica de tu i del teu projecte! 

  Al LAC vetllem per seleccionar propostes de qualitat, rigor, voluntat d’experimentació i curiositat per l’estat de la ment a l’hora de crear i pensar. Per a nosaltres, a més, és imprescindible que hi hagi una certa sintonia entre les residents i l’equip del LAC: us obrim les portes de casa nostra! Així que valorarem que ens facilitis informació de la manera més personal, aterrada i clara que sigui possible. 

  • Residència sense cost

   Si la teva sol·licitud encaixa amb el criteri del comissariat del LAC i la programació d’aquest any, t’oferirem una residència sense cost. En la línia del que volem que sigui el LAC, a canvi demanem a les artistes residents que obrin al públic alguna activitat, taller, concert o xerrada perquè puguem compartir el projecte amb totes aquelles que ens envolten.

  • Residència autofinançada

   Si no podem incloure’t a la programació oficial però ens encaixa el teu projecte, estarem encantades de rebre’t i que utilitzis les instal·lacions i eines que posem a disposició. En aquest cas, et demanarem que facis aportacions per la hostatgeria i àpats que ajuden a mantenir el projecte viu. T’enviarem tots els detalls perquè puguis decidir a partir d’aquí.

   Com ja deus saber, el LAC és una institució naixent, que tot just ha començat la seva activitat de manera més formal. Podem oferir un nombre limitat de residències sense cost, però la nostra intenció és que aquesta possibilitat pugui anar ampliant-se cada cop més, sobretot per persones amb dificultat econòmica o social, perquè moltes artistes, creatives i pensadores puguin gaudir d’aquestes condicions excepcionals.

   Gràcies pel teu interès i fins ben aviat!