LAC. Laboratori Arts Contemplatives

  • Concert
· 20/11/23

Concert Shai Maestro & Michael Mayo

Shai Maestro & Michael Mayo

El Shai Maestro i el Michael Mayo oferiran un dels concerts més especials que ha organitzat el LAC des que vam arrancar el projecte al gener del 2023. Serà el dilluns 20 de novembre al Jamboree i es podrà veure en dos sets, a les 19h i a les 21h. 

Al 2021, els dos artistes van publicar discos celebrats per la crítica: “Human”, el darrer treball del Shai Maestro al prestigiós segell ECM, i “Bones”, el debut de Michael Mayo a Mack Avenue. Son una representació de l’escena de Nova York: fresca, desacomplexada en la curiositat i musicalment impecable. Estimen les melodies i les lletres que reivindiquen la vulnerabilitat humana per sobre de tot. Junts, Maestro i Mayo ofereixen una interpretació complexa i subtil de composicions originals i estàndards que adquireixen un esperit refrescant, nou i captivador. 

Una oportunitat única per gaudir d’un concert que qualsevol amant de la música assaborirà des del principi fins al final. No t’ho perdis i adquireix les teves entrades!

Per assabentar-te d’altres esdeveniments culturals programats pel LAC fes clic aquí.

Shai Maestro & Michael Mayo
Shai Maestro & Michael Mayo

En Shai Maestro és un dels pianistes amb més talent de la seva generació. Va començar com a pianista d’Avishai Cohen i avui en dia és una de les figures cabdals del panorama de les musiques improvisades, com també un dels representants més joves de la discogràfica d’ECM, garantia indiscutible que Shai Maestro representa ja una figura crucial en el món de la música contemporània internacional.

Després de rebre la seva llicenciatura del Conservatori de Música de Nova Anglaterra, Michael Mayo va assistir a l’aclamat Thelonious Monk Institute of Jazz Performance, només el tercer vocalista en ser acceptat al programa de 20 anys, on va aprendre de Wayne Shorter, Herbie Hancock i Luciana Sousa. Ja sigui que estigui actuant amb una big band completa, una secció rítmica o només amb un pedal looper, l’estil vocal clàssic de Mayo crida l’atenció dels oients de tot el món.