LAC. Laboratori Arts Contemplatives

  • Concert
· 25/09

Concert de Shai Maestro & Lau Noah al Jamboree

Concert

25/09/23

El pianista Shai Maestro i la cantat i guitarrista Lau Noah faran un concert el dilluns 25/09 al Jamboree.

Després d’una setmana de residència al LAC treballant en un projecte en comú; el Shai Maestro i la Lau Noah actuaran junts per primera vegada.

El Shai Maestro és un dels pianistes amb més talent de la seva generació. Amb els seus dos últims àlbums al segell de renom ECM, Maestro va passar instantàniament a formar part de la línia de pianistes de jazz més famosos que han definit el segell: Keith Jarrett, Paul Bley i Chick Corea.

La Lau Noah ha aconseguit el reconeixement internacional per la seva manera única de tocar la guitarra i cantar simultàniament, en un virtuós contrapunt. Noah es va convertir en la primera artista catalana a actuar en un Tiny Desk Concert i ha tocat amb músics com Jacob Collier, Gavin Degraw i Chris Thile, amb qui recentment va fer una gira per Europa com a telonera.

Junts, Noah i Maestro ofereixen una combinació única de mestratge instrumental i poesia narrativa. El duo beu de les tradicions musicals en què la melodia i el significat són la clau. 

Si la bellesa, sensibilitat i virtuosisme encarnats no són res del que passarà el dilluns 25 al Jamboree… honestament, no sabem què ho pot ser! T’hi esperem!

No et perdis aquesta oportunitat per veure un duo extraordinari a casa nostra!

Entrades a la web del Jamboree aquí.

Si vols assabentar-te d’altres activitats del LAC, consulta la nostra agenda aquí.