LAC. Laboratori Arts Contemplatives

EL LAC sorgeix des d’una necessitat: la de generar altres mirades cap al món. Per això oferim unes condicions propícies perquè pensadores, artistes i creatives puguin venir aquí trobant un refugi on poder investigar i jugar, on poder renovar la imaginació d’un món que necessita altres paradigmes.

Tot i així, a mesura que el projecte creix, veiem que ens manquen espais i recursos per abastar tot el que ens voldríem proposar.

Aquestes noves instal·lacions afectarien positivament als diferents nivells del LAC: ampliació del nombre de places disponibles per a hostatjar-se, amb habitacions dobles i múltiples més confortables i àmplies; una nova cuina i un restaurant amb capacitat per a més persones; sales polivalents, pensades per a reunions o assajos; un estudi de gravació professional i ampliació de la sala de meditació.  

Per tal de facilitar encara millors condicions per al pensament i la creativitat, el LAC ha tramitat un pla especial, un projecte d’ampliació arquitectònica. La raó és que les instal·lacions actuals comencen a ser insuficients ara —i, per tant, ho seran cada vegada menys en el futur–- per abastar tota l’activitat de forma òptima i amb qualitat per a projecte d’aquestes característiques.

El disseny de l’espai, que beu d’influències de l’arquitectura occidental contemporània així com aspectes de la tradició mediterrània i la oriental, s’integrarà perfectament amb l’espai, per tal de garantir-ne el mínim impacte visual possible. A més, les noves instal·lacions es construiran sota principis de sostenibilitat i amb mesures ecològiques: el respecte per la biodiversitat i el medi ambient és un principi inqüestionable per al LAC, sensibles a la interdependència. 

Evidentment, res de tot això serà possible si no comptem amb el suport econòmic necessari. El LAC necessita recolzament per tal de poder desplegar la seva activitat completament, doncs per la seva naturalesa és una fundació sense ànim de lucre i, malauradament, la cultura sovint és menystinguda al nostre territori. Alhora, el projecte d’ampliació, si bé és ambiciós, situaria el LAC com un centre de residències de referència arreu del món.

Per això demanem a tota persona amb els recursos necessaris i que confiï en un projecte d’aquestes característiques, que vetlla pel manteniment i creixement del nostre patrimoni cultural i artístic, que consideri contribuir econòmicament amb el LAC.

Si vols posar-te en contacte amb l’organització, pots fer-ho escrivint a info@artscontemplatives.com.

Alguns dels avantatges per fer donacions a fundacions per a les persones residents a Espanya són:

Deducció del 80% per als primers 150 euros donats.

A partir d’aquest import, és a dir, per a l’import donat per sobre dels primers 150 euros:

Deducció del 35%.

Deducció del 40% si es tracta de donacions periòdiques realitzades durant almenys tres anys a la mateixa entitat per un import igual o superior.

Les donacions úniques tenen avantatges fiscals, així com les societats. Per a més informació, si us plau consulta l’art. 19 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre (BOE 307) i l’art. 68.3a de la Llei IRPF.